3 geriausios kulinarijos knygos

Chew On This: Bite-Sized Stories about Nutrition

Autorius: Brooke Bussard M.D.

Daktarė Brooke Bussard pasižymi aiškiu ir inovatyviu požiūriu, kuris grindžiamas pagrindiniais principais. Jos pristatyme ypatingas dėmesys skiriamas mitybos įtakai asmeniniam gerovei. Pasitelkdama įdomias ir vizualias asmenybes, ji daro paskaitas ne tik informatyvias, bet ir pramogines, pabrėždama mitybos svarbą bendrai sveikatai.

Po šios knygos perskaitymo skaitytojai bus aprūpinti svarbiais ir būtiniais informacijos šaltiniais, kurie padės pagerinti jų sveikatą. Dr. Brooke Bussard suteikia juos su medicininiais faktai ir mitybos duomenimis, kurie yra įspūdingi ir mokomieji. Kaip sveikos mitybos ekspertė, ji parašė šią "išskirtinę" knygą apie mitybą, siekdama padėti žmonėms paneigti paplitusius mitus. Su dvylikomis įdomiomis skyriais skaitytojai gilinasi į pagrindines mitybos temas.

Šiuolaikinė informacija perduodama per įdomius dialogus tarp įdomių asmenybių. Šis turinys gali skatinti priimti naują požiūrį į mitybą, ne moralizuojant ar spaudžiant, o pasitelkiant supratimą ir naujausias žinias, kurios pateikiamos maloniai ir moderniu stiliumi.

Recipe Book - Make Your Own Family Cookbook

Autorius: Camila Lynn

Gatavieties ar prieku - sukūrkite sarašą su kulinārijas izaicinājumiem un ierakstiet savus sasniegumus! Izmantojiet "Clever Fox" pavāra grāmatu, lai atrastu jaunus un interesantus receptus, ko iepriekš neesat mēģinājuši! Šī grāmata sniedz iespēju baudīt iecienītos ēdienus vai veidot savu kolekciju, padarot virtuvi par īstu mākslu. Turklāt pavāra grāmatas sākumā esamā kulinārā vārdnīca un mērīšanas tabula palīdzēs jums ķerties pie pat visgrūtākajiem receptiem!

Sakārtojiet savus receptus - "Clever Fox" pavāra dienasgrāmata ir puikus rīks jūsu receptu organizēšanai, jo tajā var ietvert līdz pat 60 receptiem. Numerētās lapas un satura rādītājs ļauj viegli atrast konkrētu recepti. Turklāt trīs dažādu krāsu joslas sadaļas padara receptu navigāciju vēl ērtāku.

PREMIUM DĀVANAI - Šis receptu plānotājs ir aprīkots ar eleganta spīdīga vāka un retro dizaina elementiem, kas padara to jautru un stilīgu. Tas ir lielisks dāvanu variants gan sev pašam, gan arī mātei, māsai vai citiem tuviniekiem. Ja jūs novērtējat humoru un estētiku, šis plānotājs būs lieliska izvēle dažādiem svinību un gadījumu atzīmēšanai, piemēram, svētkiem, dzimšanas dienām, kāzām, jubilejām, jaunas mājas iegādei vai citiem īpašiem notikumiem.

PREMIUM KVALITĀTE - Šis tukšais kulinārijas žurnāls un organizators ir rūpīgi izstrādāts, ar spīdīgu virsmu, kas ļauj viegli notīrīt nelielus netīrumus, ja virtuvē notiek nejaušības. Šis kulinārijas žurnāls ir piemērots gan personiskai lietošanai, gan arī ģimenei kopumā.

Paslėptās virtuves karte - šis tuksnesis kulinārijas žurnāls ir ideāls radošai pierakstīt savus kulinārijas piedzīvojumus. Tajā ir iekļautas daudzas kulinārijas padomu kartītes, kas palīdz izvairīties no kļūdām gatavošanas laikā. Papildus numerētajiem lappušu un pielāgojama satura iespējām, jūs atradīsiet arī diagrammas mērīšanas pārveidošanai, receptes ar norādēm par samazināšanu, drošām vārīšanas temperatūrām, padomus par spiediena vārīšanu, gaisa katlu vārīšanu, ūdens vannas vārīšanas pārveidojumus, sastāvdaļu aizstājējus pēc nepieciešamības un alternatīvas cukura aizstājējas ar glikemijas indeksa novērtējumu, kas ir īpaši noderīgs diabētiķiem vai tiem, kas vēlas uzturēt veselīgu dzīvesveidu.

Deluxe Recipe Binder - Favorite Recipes

Autorius: Brooke Bussard M.D.

Laikykite savo receptus vienoje vietoje ir gaminkite stilingai naudodami šį išsamų receptų aplanką!

  • 25 iš anksto sukurti recepto puslapiai - 50 rašymo puslapių (kiekvieno puslapio priekyje ir gale).
  • 2 purkštuvai.
  • 6 skyreliai su skyreliais – kiekvienas su kišenėmis palaidiems receptams laikyti.
  • 1 įvairus sąsiuvinis.
  • 3 vienodi magnetai.
  • Patarimai ir patarimai gaminant maistą.
  • Receptai neįtraukti.
  • Segiklio matmenys 10-1/4 x 11-1/2 colio.
  • Recepto puslapių matmenys yra 8-1/2 x 11 colių.

Tai puiki dovana!